Takaisin artikkeleihin

Syysloman tapahtumia Tiivistämössä

12.10.2021

syysloma2021

syysloma2021

Tiivistämössä tapahtuu Syysloman aikana enemmän ja kovempaa kuin koskaan! Tarjolla on toimintaa dj-kurssista voguing-workshopiin ja elämyksiä keikoista lyhytelokuviin.

Huom: Osa tapahtumista totetutetaan streameina.

Merkkaa kalenteriin osuvimmat tapahtumat alta:

 

Su 17.10. J≠Supedesu (stream)
Käänny, käänny, kiskaisu! Lähetämme sunnuntain ratoksi Ernubileissä kuvatun J-rock coverbiisikeikan. Seuraa lähetystä Tiivistämön Youtube-kanavalta.
https://tiivistamo.fi/…/helsinki:af6fcrip5y/jsupedesu-stream
Ma-ti 18.-19.10. Fall Games – e-sport tapahtuma (stream)
Tiivistämö Fall Games on e-sport turnaustapahtuma, joka huipentuu striimattaviin finaaliotteluihin Tiivistämön Twitchissä https://www.twitch.tv/tiivistamo. Turnauspelit ovat tällä kerralla Fortnite (duo) ja Rocket League (3v3). Karsinnat toteutetaan yhteistyössä VISU Gamingin, Raketti Liigan ja Sekasin Gamingin kanssa.
https://tiivistamo.fi/…/tiivistm-fall-games-e-sport…
Ke 20.10. DJ Academy Workshop & Hangout (live)
Tiivistämöllä järjestetään kaikille avoin DJ-kurssi aloittelijoille sekä edistyneemmille. Kurssi on suunnattu 13-25-vuotiaille nuorille. Saat oppeja DJ-taitoihin muun muassa miksaukseen, scratchaukseen ja jugglaukseen. Jokainen voi osallistua omalla tasollaan. Ilmoittaudu mukaan:
https://link.webropol.com/s/djacademy
Ke 20.10. Helsinki Unity Music Open Mic (live)
Helsinki Unity Music (HUM) on helsinkiläinen nuorten musiikintekijöiden ja tuottajien yhteisö. HUM saapuu Suvilahteen Tiivistämölle ja kutsuu mukaan nuoria esiintyjiä ja artisteja. Hae esiintyjäksi: https://link.webropol.com/s/humopenmic
Tapahtumassa esiintyy myös Helsinki Unity Music:in show case-artisteja, kuten Ilona Gill ja Aaro Mikael + muita.
https://tiivistamo.fi/…/helsinki-unity-music-live-open-mic
To 21.10. Mätä-Film (live + stream)
Mätä-Film on nuorten lyhytelokuvakilpailu, jonka finaali on Tiivistämöllä torstaina 21.10. Tapahtumassa esitetään kaikki semifinaaliin päässeet elokuvat ja julkistetaan voittaja.
https://tiivistamo.fi/event/helsinki:af6dblyjqe/mt-film
Pe 22.10. Mätä-Fest (live)
Mätä-Fest on avaa Tiivistämön lavan lupaaville nuorille artisteille. Livemusiikkia kuullaan illan aikana genrerajoja rikkoen usealta bändiltä, DJ:ltä ja sooloartistilta.
https://tiivistamo.fi/event/helsinki:af6cytoose/mt-fest
La 23.10. Cledos (live)
Cledos on yksi mielenkiintoisimmista 2020-luvun artisteista. Cledoksen omintakeinen soundi, persoonallinen tyyli ja itsevarmuutta huokuva karisma ovat tehneet hänestä yhden suomalaisen rap-kentän seuratuimmista tekijöistä ja tyylilajin edelläkävijöistä. Warmup artisteina DJ FunkID, Nupe (ft. BNMaza), Lorenzo, Kunta (ft LukaBo).
https://tiivistamo.fi/event/helsinki:af6dbpvsua/cledos-live
Su 24.10. Voguing workshop (live)
Voguing workshoppien ohjaaja Amanda on performanssitaiteilija, tanssija ja tanssinopettaja. Workshopissa harjoitellaan Vogue Femmelle tyypillisiä elementtejä ja käydään yhdessä perusteita ja variaatioita läpi. Tervetuloa workshopille, kaiken tasoiset oppilaat ovat tervetulleita kokeilemaan ja nauttimaan. Ilmoittautumislinkki tapahtuman sivuilla.
*Suositusikäraja 13-18
Workshop 1: klo 12-13 Queer Only!
Workshop 2: klo13-14 Kaikille avoin
https://tiivistamo.fi/…/helsinki:af6dbqpb34/voguing-workshop
Su 24.10. KDC 2021 – preliminaries (stream)
Videolähetyksessä kaikki KDC esitykset, jotka tanssitaan viikko aiemmin ilman yleisöä. KDC on Suomen suurin ja vanhin k-pop tanssikilpailu, joka järjestetään nyt jo yhdeksättä kertaa!
https://tiivistamo.fi/…/helsi…/kdc-2021-preliminaries-stream

Jaa artikkeli