Takaisin artikkeleihin

Talviloman ohjelmaa Tiivistämöllä

14.2.2023

TALVILOMA 2023 Tiivistämöllä

Talvilomalla riittää tekemistä ja kokemista kaikille. Ja ilmaiseksi sekä ikärajattomasti!

 

Maanantai 20.2.

DJ Academy päivä – opi ja bailaa

16:00-19:30 DJ Workshop aloittelijoille + Masterclass edistyneille

DJ Academy on Helsingin kaupungin tarjoama yhteisöllinen DJ työpajakokonaisuus, joka toimii Tiivistämöllä. Työpajoissa opitaan miksausta, scratchausta ja jugglausta. Viikottaisen kurssitoiminnan lisäksi tarjolla on tapahtumia sekä masterclass-tunteja muilta alan ammattilaisilta. Mukaan voi hypätä koska vain, sillä opetus on ryhmätoiminnasta huolimatta vahvasti myös yksilöopetusta. Seuraa DJ Academyn toimintaa Instagramissa @djacademyhki.

Talvilomalla DJ Academy päivä tarjoaa työpajoja sekä aloittelijoille että edistyneille. Aloittelijoille suunnattu kurssi alkaa klo 16 ja Masterclass  klo 17:30. Voit kuitenkin osallistua tasostasi huolimatta koko ohjelmaan. Tiivistämöllä on useampi DJ setti, mutta voit halutessasi myös tuoda omia laitteita.

19:30-00:00 Tiivistämö Electronic Sessions. Aloita lomaviikko bailaamalla. Luvassa on Dance vibes B2B DJs.

LUE LISÄÄ

 

Keskiviikko 22.2.

INDIE222

Ikärajaton talviloman bändi-ilta, jossa juhlitaan suomalaista indie-musiikkia neljän bändin voimin. Illassa esiintyvät Hopeasiivet, Toinen minä ja Katumankeli.

Keikkojen välissä kuullaan spoken wordia.

 

18:30 ovet aukeavat

19:00 KATUMANKELI

20:00 TOINEN MINÄ

21:00 HOPEASIIVET

22:00 tapahtuma päättyy

LUE LISÄÄ

 

Torstai 23.2.

Matriarkaatti Open Mic X Tiivistämö

Matriarkaatti tuo  Tiivistämölle open mic -tapahtuman, joka tarjoaa turvallisen esiintymismahdollisuuden aloitteleville artisteille – erityisesti tytöille ja sateenkaarinuorille.

Antirasistinen ja feministinen Matriarkaatti-projekti tekee työtä tasa-arvoisemman musiikkikentän puolesta. Matriarkaatti koostuu rap-musiikista, podcast-sisällöistä, luennoista, klubeista, open mic -tapahtumista ja kiinnostavasta some-sisällöstä.

Tapahtuman houstaavat Matriarkaatin rap-duo Mon-Sala ja Adikia, eli dj paha.narttu, joka soittaa myös open mic -osallistujien taustat. Illan päättävät energiset Slyrre S, FORRESTER ja Aina yhteisellä hip hop -show:llaan.

 

Ohjelma:

17:00 Ovet aukeavat

18:00 Open Mic alkaa

20:15 Slyrre S, Forrester & Aina

 LUE LISÄÄ

 

Perjantai 24.2.

Keikalla:  Ares, Senya, Yläkerta

Ares on Rähinän uuden sukupolven superlupaus, jonka debyyttialbumi Skala julkaistiin marraskuussa 2021. Vantaalaislähtöinen 22-vuotias Ares summasi albumille elämänsä tähän asti ja nimesi sen isänsä kreikkalaisen kotikylän, Skala Kalloniksen mukaan.

Albumilta lohkaistu Eihä? (feat. LEWIZKI) -single levisi kulovalkean lailla TikTokissa ja on saavuttanut Spotifyssa 1,5 miljoonan striimin rajapyykin. LEWIZKI:n lisäksi albumin nimekkäisiin feattaajiin kuuluvat Elastinen, Fintelligens, Lukas Leon sekä Turisti. Ares on julkaissut kaksi singleä debyyttialbuminsa jälkeen, C’est la vie kertoo kevyellä otteella suhtautumisesta ihmissuhteisiin ja rakkaudesta kertova Olkapää taas tarjoaa nostalgiaa nuorelle sukupuolelle samplaten Robinin Sua varten -kappaleen kertosäettä.

Senya on lupaava rap- & R&B-artisti, joka haluaa musiikillaan saada ihmiset tuntemaan olevansa oman elämänsä päähahmoja. YleX:n vuoden 2022 läpimurtolistaukseen nostettu Senya julkaisi juuri odotetun debyyttialbuminsa Vastaukset. Monipuolisen artistin tuotanto pitää sisällään koukuttavan soundin sekä tarkkaan harkitut lyriikat, johon kuuntelijan on helppo samaistua.

Senya omaa vahvan musikaalisen taustan, johon on kuulunut tanssi ja laulu varhaisnuoruudesta lähtien. Tämän seurauksena artistin live huokuu itsevarmuutta ja voimaannuttavaa energiaa. 2000-luvun taitteen R&B-soundista ammentava Senya on päätynyt yhteistyöhön muun muassa huipputuottajien MD$:n, Fractious Frankin ja Danitellon kanssa sekä esiintyi Blockfesteilla Fresh 22 -konseptissa.

Yläkerta on Jaakko Anderssonin, Werneri Heinosen, Touko Hämäläisen, sekä tuottaja-dj Samuli Sulkun muodostama yhtye. Neljä nuorta kertovat kappaleillaan niin elämän kauneudesta kuin vaikeuksistakin. Yhtye on julkaissut yhteensä kahdeksan singleä ja työstää tällä hetkellä ensimmäistä pitkäsoittoaan.

Yläkerran uusin single Synttärit on bilebiisi juhlia varten, oli synttärit tai ei. Capitol Recordsille kiinnitetty yhtye on innostavan energiansa ja tunnistettavan saundinsa kautta yksi suomalaisen musiikkikentän kiinnostavimmista uusista nimistä.

 

Ovet 19:00

Yläkerta 19:15-19:45

Senya 20-20:45

Ares 21-21:45

Lopetus 21:45

Ovet kiinni 22:15

LUE LISÄÄ

 

Lauantai 25.2.

K-popin Talvirieha

K-popin Talvirieha on pääsymaksuton, kaikenikäisille suunnattu tapahtuma, jossa pääset nauttimaan K-popista muiden samankaltaisten kuuntelijoiden kanssa ja osallistumaan tanssipainotteisiin ohjelmiin.

Luvassa on mm. Random Play Dance, Open Stage sekä illemmasta Tiivistämön ensimmäiset ikärajattomat K-bileet!

LUE LISÄÄ

 

Kaikki tapahtumat ovat ikärajattomia, pääsymaksuttomia ja päihteettömiä.

Jaa artikkeli