Takaisin artikkeleihin

Tiivistämön avajaiset ja Planet Suvilahti 21.9.!

21.09.2019 12.00 -
Tiivistämö (rakennus 5), Konttori (rakennus 7), Kojehuone (rakennus 8), Valvomo (rakennus 11), Huilaamo (rakennus 9)

PLANET SUVILAHTI
21.9.2019

Planet Suvilahti tarjoaa löytöretken Suvilahteen: avoimia ovia, tanssia, taidetta, musiikkia, sirkusta, saunaa sekä makuelämyksiä!

Vanhan sähkövoimalan ja kaasulaitoksen rakennukset ja piha-alueet heräävät eloon, kun alueen vuokralaiset esittelevät toimintaansa tapahtuman aikana. Pääset tutustumaan tiloihin ja näkemään kaiken sen taiteen ja kulttuurin kirjon, joka Suvilahden kulttuurikeskukseen on pakkautunut. Voit myös osallistua opastetulle kierrokselle Suvilahden historiasta. Saunat ovat kuumina Huilaamossa (rakennus 9) sekä Oranssin edessä edessä päivystävässä pakettiautossa.

Makuelämyksistä vastaavat Suvilahti TBA, Stadin Panimo, Jackie-pizzavaunu, Sampo Pyörä ja Bali Brunch.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/613670815823719/

Tarkat kellonajat oheisessa aikataulussa: PDF http://tiivistamo.fi/wp-content/uploads/2019/09/planetsuvilahti_aikataulu_9-1.pdf

 

PÄÄLAVA
Rakennusten 4-7 välissä sisäpihalla

Ulkolavalla viihdyttävät muun muassa Stadin juhlaorkesteri, Circus Helsinki, Street Soul hip hop ryhmä, Family Band feat. Marzi Nyman sekä Marjo Leinonen & BubliCans. Salsa Borealiksen kaupunkitanssit tuovat Kuuban ja Karibian kuumat ja iloiset rytmit tehtaan pihalle. Juhlakansaa tanssittavat kuubalainen Banda Caribe ja Dj La Canela. Tuliryhmä Poltteen ”Liekeissä!” tulitanssiteos yhdistelee eri vuosikymmenten musiikkityylejä, sekä esittelee monipuolisen kattauksen palavia välineitä.

 

TIIVISTÄMÖN AVAJAISOHJELMA
Tiivistämö (rakennus 5)

Suvilahden uusin tulokas, Tiivistämö, juhlii avajaisiaan Planet Suvilahdessa! Samalla avautuu deco-kollektiivi Flowers of Lifen ja Matlock Visualsin suunnittelema huikea tilavisualisaatioteos, joka kietoo yleisön sisälleen Tiivistämössä 27.10. asti.

Lastendiskossa voi tanssia omien toivebiisien tahtiin ihmeellisessä taikamaailmassa. Mukana menossa Myyrä ja Valosirkus Spektri. Myös tanssikoulu Baila Baila opettaa tanssin alkeita lapsille. Luvassa on reipasta ja hauskaa menoa lattarirytmien tahtiin. Tanssitunti sopii parhaiten 8-11-vuotiaille.

Vannetanssiyhdistyksen 5. kertaa järjestämät Valokarkelot tarjoaa monipuolista musiikkia sekä toinen toistaan näyttävämpiä valoa ja liikettä luovasti yhdistäviä esityksiä! Valosirkus Spektri loistaa kirkkaana kaikissa sateenkaaren väreissä! Esityksissä yhdistyvät näyttävästi tanssi, musiikki sekä LED-välineillä tehdyt temput. Valmistaudu taianomaisiin valoilmiöihin ja iloiseen fiilikseen, joka tarttuu niin lapsiin kuin aikuisiinkin. Tapahtumassa on myös Open Stage – avoin lava, jolle kuka tahansa tanssin, sirkuksen tai flow-lajin harrastaja voi ilmoittautua esiintymään.

Legendaarinen ambient-yhtye Rinneradio päättää Tiivistämön illan väkevällä tunnelmoinnillaan.

Yöllä Tiivistämössä tanssitaan “Metamorphos by Willazukka Family & Flowers of Life” bileissä (maksullinen).

Tiivistämön Lämpiö / piha:

Maailman siivouspäivä huomioidaan muun muassa Miniroskistyöpajalla.  Keppihevosten askartelupajalla voi valmistaa oman kepparin ja tehdä kierroksen keppihevosradalla. Ohjaaja opastaa askartelussa ja ylläpitää rataa. Sekä keppihevoset että materiaalit ovat kierrätysaineksista! Hiukset hoitaa Afro glooming -kuntoon Good Hair Day. Sirkus Magentan sirkustyöpajalla tutustutaan sirkuksen toimintaan.

Tiivistämön pihalla voi uppoutua Alpakoiden ihanuuteen.

 

SUVILAHTI TBA
Kojehuone (rakennus 8)

Elävää musiikkia kuullaan tuoreilta nimiltä: Saaret, Anni Lahe, Shubie Sound System ja Street Soul Live.

 

MAGITO
Konttori (rakennus 7)

Piirrustustyöpaja ”Sukupuu(tto)” ja Maisa Tikka. Magiton takapihalla voi pelata avaruuspingistä dj:n tahdittamana.

 

ORANSSI RY
Valvomo (rakennus 11)

Oranssilla on maksullinen HKI Skepu Fest, jossa esiintyy bändejä Klo 17-23. Lavalla: One Hidden Frame /Glass Wipe / Neverlearn / Fladderpuck / Michael Circle (RUS) / Coral Springs (NL) / Part Time Killer / Darko (UK)

Tapahtuma Facebookissa 

 

DIY-SKEITTIPUISTO

HKI Skepu Fest – Paras trikki-skaba.

 

CIRKO – UUDEN SIRKUKSEN KESKUS
Kojehuone (rakennus 8)

Eikka Alatalon ja Erika Malkin uuden teoksen NONSENSE-demossa merkityksettömyys, aistittomuus ja järjettömyys kiteytyvät sirkuksen, tanssin, teatterin ja nukketeatterin avuin. Se tutkii moderniin, kiireiseen ja digitalisoituneeseen elämäntyyliin kytkeytyvää trendiä, jossa ihminen sivuuttaa ja jättää huomiotta kehonsa välittämiä aistimuksia ja impulsseja. Idean isä on sirkustaiteilija Eikka Alatalo, ja esityksen ohjaa nukketeatteri- ja teatteritaiteilija Erika Malkki. Esityksen kesto on n. 20 minuuttia.

 

ESKUS – Sali 3

Audiovisuaalinen osallistava satukokemus koko perheelle klo 12-16.30, jossa luvassa myös kasvomaalausta (vain n. klo 12-14) ja äänimaailmaa. Toteutuksesta vastaa Helsinki Exhibitions & Rigulio Graak ja työryhmä.

 

DIY-SKEITTIPUISTO
FunNet & Tyttörullalautailijat – Tervetuloa tutustumaan skeittausharrastukseen. Klo 13-15.
Paras trikki -skaba. Klo 15.

 

HUILAAMO

Kaasusauna lämpiää klo 14-20
Sauna on sekasauna & ilmainen. Oma pyyhe mukaan.
Saunottajana toimii JaanaMOO

Saunaa ennen mahdollisuus tutustua teeseremoniaan:
klo 14-16 Meditative Bowl Tea Ceremony by Tea Fountain / Mika Hartikainen

 

KENTTÄ
Ihanat Alpakat ovat tavattavissa rakennusten viereisellä kentällä klo 13-15
Neon Wall eli mielesi hohtava mustetahramaisema klo 19:30

 

Lisää Planet Suvilahdesta: www.suvilahti.fi/tapahtumia/planet-suvilahti-2019

Planet Suvilahti Facebookissa

 

Aikataulu:

Lataa PDF:  http://tiivistamo.fi/wp-content/uploads/2019/09/planetsuvilahti_aikataulu_9-1.pdfhttp://tiivistamo.fi/wp-content/uploads/2019/09/planetsuvilahti_aikataulu_3-6.pdf

 

Jaa artikkeli