Mätä-Fest

22.10.2021 17:00

Tiivistämö

5€ Hinta sisältää eteispalvelumaksun. Ennakkolippuihin lisätään toimituskulut.

Mätä-Fest on avaa Tiivistämön lavan lupaaville nuorille artisteille perjantaina 22.10. Livemusiikkia kuullaan illan aikana genrerajoja rikkoen usealta bändiltä, DJ:ltä ja sooloartistilta. 

Esiintyjät:

HazeRunner

Indecisive

Good Boys & MC La

Amuh

Kukkatalo

Mätä-Fest järjestetään toista kertaa, ensimmäinen loppuunmyyty Mätä-fest järjestettiin helmikuussa 2020 ja se oli sekä järjestäjien että kävijöiden mukaan ”ihan off the hook”. Tapahtuman tuottajina toimii nuorista koostuva Mätä-tiimi ja konseptiin kuuluu tänä vuonna myös Mätä-Film lyhytelokuvakilpailu (linkki). Tapahtuma on osa Tiivistämön syyslomaviikon ohjelmistoa. 

Tapahtumaan myydään 5€ lippuja ja infot lipunmyynnistä tulee Mätä-festin Instagramiin lähempänä tapahtumaa (@mata.fest). Myös tapahtuman esiintyjät julkistetaan lähempänä tapahtumaa. Ota tili seurantaan! Yleisöä otetaan sisään tapahtuman aikaisten rajoitusten mukaan. 

Tapahtuma on suunnattu 15-25 -vuotiaille 

 Tapahtuma on päihteetön.

Tiivistämö noudattaa turvallisemman tilan periaatteita. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää, syrjintää, väkivaltaa tai hyväksikäyttöä tapahtumissamme. Jos koet uhkaa, ahdistelua, syrjintää tai kohtaat muita ongelmallisia tilanteita, ole yhteydessä paikan päällä olevaan henkilökuntaan tai tapahtuman järjestäjään.