Saapuminen

Saapuminen

Tiivistämö sijaitsee Suvilahden sydämessä. Lähin metroasema on Kalasatamassa, mutta myös Sörnäisistä on lyhyt matka Tiivistämöön. Suvilahteen on helppo päästä myös bussilla ja kaupunkipyörällä.

Sörnäisten rantatie 22

Julkinen liikenne

Metro: Sörnäisten ja Kalasataman asemat. Sörnäisistä matkaa on n. 1,2 km ja Kalasatamasta n. 350 m
Bussi: Suvilahden pysäkki, Tynnyrintekijänkadun pysäkki ja Kalasataman pysäkki

Reitit ja aikataulut löytyvät kätevästi Helsingin seudun liikenteen reittioppaasta.

Hae reitti Reittioppaasta

Pyöräillen Tiivistämöön

Lähimmät kaupunkipyöräasemat ovat Kalasataman metroasemalla ja Sörnäisten rantatiellä. Tiivistämöön on mahdollista saapua myös omalla polkupyörällä, mutta käytössämme ei ole omaa pyöräparkkia.

Taksilla

Suvilahden alueelle voi tulla myös taksilla. Esimerkiksi Cirkon eteen on helppo tilata taksi osoitteella Kaasutehtaankatu 1.

Lähin taksitolppa on Kalasatamassa, osoitteessa Työpajankatu 13. Tiivistämöltä taksitolpalle on 500 metrin matka.

Omalla autolla

Auto: Suvilahden kentällä on parkkitilaa, jossa pysäköinti on sallittua merkityillä paikoilla, jos alueella ei ole tapahtumaa. Pysäköinti on ilmaista kahden tunnin ajan, jonka jälkeen hinta on 2€ / tunti tai 16€ / vuorokausi. Alueelle rakennetaan maksuautomaatti Puhdistamon eteen.

Lähin parkkihalli on Redin pysäköintihalli. Pysäköinti Redissä maksaa 1,40e / 30 minuuttia, vuorokausi on 30€.

Lue lisää Redi-parkista

Lastaaminen

Pääoven edessä on lastauslaituri, joten isompiakin tavaroita on mahdollista roudata vaivattomasti. Lastauspysäköinti on sallittua kaikkialla alueella 15 minuutin ajan, kunhan se ei haittaa muuta liikennettä alueella.

esteeton

Esteettömyys

Tiivistämössä on esteetön pääsy lähes kaikkiin tiloihin alakerran tiloja lukuun ottamatta. Yläkerrassa sijaitsee inva-WC ja pääovella on tukeva ramppi.