Mikä Tiivistämö?

Mikä Tiivistämö?

Tiivistämö on Suvilahdessa sijaitseva urbaani tila, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia keikoista reiveihin, tanssikilpailuihin ja messuihin.

Tiivistämö tarjoaa inspiroivia kulttuurin ja taiteen elämyksiä, sekä mahdollisuuden omien tapahtumien järjestämiseen ammattilaisten tuella korkeatasoisissa ja muunneltavissa puitteissa. Lisätietoa tapahtumien järjestämisestä voit tiedustella tuottajiltamme.

Suvilahden kaasutehtaan aikana tilaa käytettiin mittarihuoneena, jossa on mitattu ja tiivistetty kaasua. Tila oli kaasutehtaan käytössä aina sen sulkemiseen asti 80-luvulle, ja se remontoitiin uudelleen käyttöön vuonna 2014.

Helsingin kaupungin nuorisopalvelujen tapahtumayksikkö muutti Suvilahteen keväällä 2019, samassa yhteydessä kulttuuriareena Glorian toiminnot siirtyivät Tiivistämöön. Kulttuuriareena Gloria oli merkittävässä asemassa erilaisten alakulttuurien keskuudessa, ja on tuonut siellä pidettyjä tapahtumia sekä tunnelmaa mukanaan Tiivistämöön. Tapahtumatilan vuokrauksesta vastaa jatkossa Helsingin kaupunki.

Tilat ja tekniikka

Tiivistämössa on kaksi erillistä tilaa, sali ja lämpiö, jotka ovat yhteydessä toisiinsa. Salissa on purettava lava, joka mahdollistaa muuttuvat ja monipuoliset toteutukset. Salin valo- ja äänitekniikka on laadukas ja muuntautuu helposti erilaisiin tapahtumiin.

Varaa tila

esteeton

Esteettömyys

Tiivistämössä on esteetön pääsy lähes kaikkiin tiloihin alakerran WC-tiloja lukuun ottamatta. Yläkerrassa sijaitsee inva-WC.

Backstagetilat ovat samassa tasossa salin kanssa. Artist loungen ovella on pieni kynnys.
Tiivistämön esiintymislavlle pääsee pyörätuolinostimella (Liftboy 2).

Aulan ja Lämpiön välillä on pyörätuolihissi.

 

Työllistäminen

Tarjoamme työ- ja oppilaitosharjoittelupaikkoja sekä palkkatuellisia määräaikaisia työsuhteita nuorille, jotka kaipaavat lisäosaamista eri kulttuurituotannon osa-alueilla.

Töihin meille

Ravintola

Tiivistämössä toimii baari, josta vastaa Suvilahti TBA. Kaikki anniskelu tapahtuu heidän toimestaan. Cateringista voitte pyytää tarjouksen osoitteesta: myynti@suvilahtitba.fi

Ravintola