Vad är Tiivistämö?

Vad är Tiivistämö?

Tiivistämö är en urban lokal i Södervik där man kan ordna olika evenemang från konserter till rave, danstävlingar och mässor.

Tiivistämö erbjuder inspirerande kultur- och konstupplevelser samt möjligheten att ordna egna evenemang med stöd av proffs i högklassiga och omvandlingsbara lokaler. Fråga våra producenter om mer information om att arrangera evenemang.

Då det fanns en gasfabrik i Södervik användes lokalen som mätarrum där man mätte och komprimerade gas. Lokalen användes av gasfabriken fram tills den stängdes på 80-talet och lokalen renoverades för nyanvändning 2014.

Helsingfors stads ungdomstjänsters evenemangsenhet flyttade till Södervik våren 2019 och i samma veva flyttade kulturarenan Glorias funktioner till Tiivistämö. Kulturarenan Gloria var viktig bland olika subkulturer och har fört med sig sina evenemang och sin stämning till Tiivistämö. Helsingfors stad ansvarar i fortsättningen för uthyrningen av evenemangslokalen.

Läs mer om Södervik

Lokaler och teknik

Tiivistämö är byggnadstekniskt i toppklass. Tiivistämö har en total yta på 620 m2 och lokalen rymmer max 450 personer.

Boka en lokal

esteeton

Tillgänglighet

Tiivistämö erbjuder tillgänglighet till nästan alla lokaler med undantag av nedre våningen. På övre våningen ligger en handikapptoalett.

Jobba hos oss

Vi erbjuder arbetspraktik och praktikplatser för läroanstalter samt tidsbundna anställningsförhållanden med lönestöd för unga som behöver mer kunnande inom kulturproduktionens olika delområden.

Jobba hos oss

Restaurang

Suvilahti TBA ansvarar för Tiivistämös restaurangtjänster. De tar hand om all servering. Begär ett anbud på catering på adressen: myynti@suvilahtitba.fi.

Restaurang