DJ Academy Open Workshop & Hangout

20.10.2021 14:00

Tiivistämö

Tiivistämöllä järjestetään kaikille avoin DJ-kurssi aloittelijoille sekä edistyneemmille. Kurssi on suunnattu 13-25-vuotiaille nuorille. Saat oppeja DJ-taitoihin muun muassa miksaukseen, scratchaukseen ja jugglaukseen. Jokainen voi osallistua omalla tasollaan. Ilmoittaudu mukaan lomakkeella

Ohjaajana workshopissa DJ:t Isku, Eric Altair ja DJ FunkID. Isku Jere “Isku” Pehkonen on musiikkialan moniosaaja. Beatboxauksen suomenmestaruuden lisäksi hänellä on pitkä tausta räppärinä, dj:nä sekä musiikkituottajana. Isku vaikuttaa Winning Team yhtyeessä tuottajana ja lauluntekijänä, DJ Academy Helsingin DJ-ohjaajana sekä Kontulan Nuorisotalo Luupin studioteknikkona/tuottajana. Eris Altair on toiminut DJ:nä ja musiikkituottajana neljän vuoden ajan. Hän on myös tuottanut Electric Summer Festival – tapahtumaa. DJ FunkID aloitti DJ Academyssa 8-vuotiaana ja on nyt soittanut 7-8 vuotta sekä pienissä että isoissa tapahtumissa kuten Planet Suvilahti, Kallio Block Party ja Weekend Festival.  

DJ Academy toimii tämän workshopin lisäksi viikoittain Tiivistämöllä. Kurssitoiminnan lisäksi tarjolla on tapahtumia sekä masterclass-tunteja muilta alan ammattilaisilta. Genrerajaa ei kursseilla ole, voit tulla juuri sellaisena kuin olet ja soittaa sitä musiikkityyliä, joka itsellesi sopii! 

Lisää tietoa DJ Academysta

Tapahtuma on suunnattu 13-25-vuotiaille 

Tiivistämö noudattaa turvallisemman tilan periaatteita. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää, syrjintää, väkivaltaa tai hyväksikäyttöä tapahtumissamme. Jos koet uhkaa, ahdistelua, syrjintää tai kohtaat muita ongelmallisia tilanteita, ole yhteydessä paikan päällä olevaan henkilökuntaan tai tapahtuman järjestäjään.