Voguing workshop

24.10.2021 12:00

Tiivistämö

VOGUING/VOGUE on New Yorkin Harlemissa bipoc-/queeryhteisössä syntynyt ja kehittynyt liikettä ja muotia yhdistelevä itseilmaisun muoto. Se on saanut nimensä mukaisesti vaikutteita muotilehti Voguesta sekä eri tanssilajeista ja akrobatiasta, mutta ennen kaikkea se on toiminut ja toimii edelleen eri sukupuoli- ja seksuaali-identiteettien alustana ja turvallisena tilana, erityisesti afroamerikkalaisessa ja latinx queeryhteisössä. Kulttuuriin kuuluu tanssillisten kategorioiden lisäksi myös erilaisia muoti- ja estetiikka kategorioita.  

Ikäsuositus: 13-18v

Vogue Femme Workshop:

Harjoittelemme workshopilla Vogue Femmelle tyypillisiä elementtejä ja käymme yhdessä perusteita ja variaatioita läpi. Tervetuloa workshopille, kaiken tasoiset oppilaat ovat tervetulleita kokeilemaan ja nauttimaan.  

Voguing workshoppien ohjaaja Amanda on performanssitaiteilija, tanssija ja tanssinopettaja. Amanda aloitti tanssin harrastuksen hiphopin parissa ja myöhemmin löysi voguen, josta on saanut suurimmat vaikutukset tanssiinsa. Hänellä on kokemusta soolo esityksistä ja myös monista eri tanssikokoonpanoista. Amanda on työskennellyt erilaisissa produktioissa mm. seuraavien suomalaisten artistien kanssa: Jenni Vartiainen, Olavi Uusivirta, Antti Tuisku, Robin, Kaija Koo. Tällä hetkellä Amanda kuuluu kahteen eri performanssi ryhmään. Amanda & Lydia sekä House of Gucci Finland. Yhdessä he ovat esiintyneet mm. Princess Nokian, Leila K:n sekä Alman kanssa. 

Workshop 1: klo 12-13 Queer Only! 

Workshop 2: klo13-14 Kaikille avoin 

Workshoppeihin ilmoittaudutaan alla olevista linekistä. Molempiin workshoppeihin otetaan max 30 osallistujaa.

Workshop 1 https://www.harrastushaku.fi/view/15216

Workshop 2 https://www.harrastushaku.fi/view/15217 

Tiivistämö noudattaa turvallisemman tilan periaatteita. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää, syrjintää, väkivaltaa tai hyväksikäyttöä. Kunnioitamme ihmisten fyysisiä ja emotionaalisia rajoja. Älä siis kommentoi tai koske toisen kehoa ilman lupaa. Ethän myöskään kuvaa muita ilman lupaa. Jos koet uhkaa, ahdistelua, syrjintää tai kohtaan muita ongelmallisia tilanteita, ole yhteydessä paikan päällä olevaan henkilökuntaan tai tapahtuman järjestäjään. 

 

// Esteettömyys ja Saavutettavuus //  

Tiivistämössä on esteetön pääsy lähes kaikkiin tiloihin alakerran tiloja lukuun ottamatta. Yläkerrassa sijaitsee inva-WC ja pääovella on tukeva ramppi.