Helsingfors Vibe

28.5.2024 16:00

Tiivistämö

En elektrifierande kulturupplevelse med kreativitet och mångfald – möt unga konstutövare från huvudstadsregionen!

TIDTABELL

16:00 – DÖRRARNA ÖPPNAS

16:00 – DJ PCKT DUO

17:00 – THE COMMON ONES

17:45 – MiMiA

18:15 – ASHES IN THE FALL

18:45 – DJ PCKT DUO

19:30 – SLUT

Under evenemanget kan du även ta del av Ester Autios konst, delta i smyckesworkshop med Elli S, bekanta dig med kläddesign tillsammans med PCKT DUO och träffa gänget bakom På Rätt Spåra-podden. 

DJ PCKT DUO

DJ PCKT DUO tog steget in i DJ-världen efter Kulturkarnevalen 2023 där han lärde sig grunderna. Att han bor i huvudstadsregionen har knappt påverkat hans kreativitet förutom att ljudnivån eventuellt måste justeras där hemma emellanåt. Han gillar den smidiga livsstilen i dagens Helsingfors med dess närhet till allt och möjligheten att enkelt ta sig runt.

 

ASHES IN THE FALL

Metalbandet Ashes In The Fall från Sockenbacka, Helsingfors, började sin musikaliska resa i unga tonåren med varierande influenser som smälter samman i deras musik. För dem är musiken ett sätt att uttrycka känslor som kan vara svåra att kommunicera annars. Trots stadens urbana miljö fokuserar bandets musik ofta på naturen. De uppskattar fördelarna med att bo i Helsingforsregionen, såsom goda trafikförbindelser som gör det enkelt att ta sig runt och tillgången till många möjligheter både inom och utanför musiken.

 

THE COMMON ONES

The Common Ones är ett band som startade sin musikaliska verksamhet i musikskolan och har sedan dess genomgått en del förändringar i sin uppsättning. Alla medlemmar har en lång historia av att musicera, uppmuntrade hemifrån sedan de var små, och de bor alla i Helsingfors, huvudsakligen i Tölö.